Tempahan

Sila Ikuti Langkah Pembelian Di Bawah:

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Sila pilih harga di bawah dan buat pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit.

Klik logo bank pilihan anda di bawah dan akan di bawa terus  ke pautan laman web bank untuk terus buat bayaran.

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 5621 0668 0662 Fiqryl World Trading
CIMB 86 0312 5305 Fiqryl World Trading

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), sila masukkan alamat emel fiqryl.official@yahoo.com semasa membuat pembayaran dan COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan

Borang TempahanNote : Sila bank in tempahan anda sebelum pukul 1 petang untuk penghantaran pos pada hari yang sama. Sekiranya bank in wang selepas pukul 1 petang penghantaran barang akan dilakukan pada hari esok.Harap maklum.Terima kasih